Een klant aan het woord

Wilhelminahoeve

Locatie
Wanroij
Doel
Opzetten van professionele documentatie en beleid, daarnaast de implementatie hiervan binnen de organisatie.
Type
Zorgboerderij

Products used

Beleid

Beleid

Er is een beleidsplan geschreven om helder te krijgen welke stappen genomen moeten worden.

Advies

Advies

Er is een adviesrapport geschreven om te voldoen aan alle regels en wetgeving.

Directe meerwaarde en gedeelde waarden

Al jaren bieden Loes en Paul van de zorgboerderij Wilhelminahoeve woonruimte voor cliënten met een beschermd wonen indicatie vanuit de wet maatschappelijke ondersteuning (WMO) en wet langdurige zorg (WLZ). Omdat centrumgemeente Oss in 2020 de kwaliteitseisen flink had verhoogd én gelijk had getrokken voor kleine en grote organisaties, zocht de Wilhelminahoeve ondersteuning. “Deze ondersteuning vonden we bij Maartje”, vertelt Loes.

Maartje kon snel aan de slag en kon ons direct een hoop werk uit handen nemen. “Ze is in staat om te situatie objectief te beoordelen en daarmee samen tot de beste oplossing te komen”. Al snel ontstond er zichtbaar en bruikbaar resultaat. Het uitdragen van de interne waarden vinden ze bij de Wilhelminahoeve van belang. Gelukkig deelt Maartje deze waarden en straalt ze dat ook uit bij gesprekken die gevoerd moeten worden met externen.  

“Wij vinden het belangrijkste dat de cliënten de zorg blijven krijgen die ze verdienen en door de inzet van Maartjes expertise, kunnen we daar voor zorgen.”

– Paul

Professionele uitstraling

De kleinschalige uitstraling is wat de Wilhelminahoeve zijn kracht geeft. In de praktijk heeft dit altijd zo uitgepakt. Vanwege aanscherping in de wet- en regelgeving kwam de noodzaak om snel en professioneel te handelen. Maartje heeft er samen met ons voor gezorgd dat aan alle kwaliteitseisen wordt voldaan. “Wij zijn ontzettend blij met het werk dat ons uit handen is genomen en vinden het de investering meer dan waard”.

Maartje ondersteunt ons onder meer met het opzetten van professionele documentatie, het opzetten van beleid en de implementatie hiervan binnen de organisatie. We vinden het ontzettend belangrijk dat de cliënten een positieve ontwikkeling doormaken en hier kunnen blijven wonen en gebruik kunnen blijven maken van de zorg die we leveren, daar is het uiteindelijk allemaal om te doen.

Daar wil ik meer van weten!